Over 12SPRINGS-TRAMPOLINES

12SPRINGS Trampolines is de nieuwe trampolinelijn van Elphymed. De oorsprong van Elphymed ligt bij Elphymed B.V. welke begin jaren 90 de tuintrampoline in de markt heeft geïntroduceerd en was daarmee een van de eerste producenten/leveranciers van de buitentrampoline. In 2016 heeft de nieuwe eigenaar van Elphymed, Jerry Vink de eigen 12SPRINGS trampolinelijn gelanceerd.

Onder de 12SPRINGS trampolinelijn vallen onze eigen producten onder de nieuwe merknaam 12SPRINGS trampolines en de geheel nieuwe productlijn van Akrobat Trampolines. De uitgangspunten van Elphymed zijn gedurende de jaren ongewijzigd gebleven: de best mogelijke kwaliteit, veiligheid en springeigenschappen. Deze eigenschappen vinden we allemaal terug in de 12SPRINGS trampolines en de Akrobat Trampolines. Nieuw binnen 12SPRINGS-Trampolines is het design, alle trampolines hebben een moderne look en top design. 

Kortom 12SPRINGS-Trampoline is de leverancier van vooruitstrevende, moderne en duurzame trampolines met fantastische springeigenschappen.

12SPRINGS trampolines en Akrobat trampolines hebben een modern en strak design, staan prachtig in iedere tuin. 12SPRINGS biedt een aantal unieke mogelijkheden: een trampoline randkussen in de kleur die u wilt, een randkussen met een speciale print of opdruk of maatwerk randkussens laten maken. Verder heeft u de mogelijkheid om de trampoline in volledig in te graven (flat to the ground trampoline), op de standaard manier in te graven (in ground trampoline), half hoog of hoog op te bouwen, met of zonder trampoline veiligheidsnet. 12SPRINGS trampolines kan ook voor u de graafwerkzaamheden en installatie voor u regelen wanneer dit is gewenst.

Doordat wij ons product in Nederland/EU produceren kunnen wij met de klant meedenken en leveren wij uitsluitend top kwaliteit. Een goede koop begint bij een goed advies. Hier helpen wij of onze dealers u graag mee.


Historie:

De historie van Elphymed.

1992

Elphymed bv, introduceert de rechthoekige tuintrampoline binnen Europa.

1993

Elphymed bv, introductie van de trampoline rand gemaakt uit schuimrubber.

1994

Elphymed bv, introductie van de ronde trampoline binnen Europa met daarbij de introductie van de lange 21,5 cm dubbel conische veren.

1995

Elphymed bv, start van ontwikkeling en productie (in Nederland) van een eigen trampolinerand gemaakt van vrachtwagen zeildoek gevuld met schuimrubber.

1996

Elphymed bv, introductie van de halfhoge trampoline. Voorloper op de in-ground trampoline.

1997

Elphymed bv, introductie van groene trampolinerand. Tot dan toe is de standaard kleur blauw.

1998

Elphymed bv, introductie van de trampoline voor openbaar gebruik voorzien van TUV-veiligheid keurmerk vooruitlopend op alle wetgeving.

2007

Elphymed bv, start ook met het voeren van het Berg Toys productprogramma.

2016

Jerry Vink start als eigenaar van Elphymed.

2016

Elphymed, introductie van de merknaam en productlijn 12SPRINGS-trampolines.

2017

Introductie van de nieuwe revolutie op buitentrampoline gebied. De CURVE-ONE trampoline met twee verstelbare zijden voor de maximale “FUN” factor.

2017

Patentaanvraag ingediend op de CURVE-ONE trampoline.

2017

Typegoedkeuring verkregen op de CURVE-ONE trampoline voor publiekelijk gebruik (EN1176).

2017

Introductie Akrobat trampolinelijn op de Nederlandse markt.

Waar staat 12SPRINGS-Trampolines voor:

1. Spring plezier Onevenaarbare sprongcapaciteit voor jong en oud.
2. Spring eigenschappen Lengte, dikte, diameter en materiaal eigenschappen van de veer zorgen voor maximale belastbaarheid met daarbij wel de gewenste soepelheid.
3. Spring comfort  Dubbel conische veren zorgen voor een comfortabele sprong en daarbij een gezonde beweging.
4. Spring stijfheid Zwaar uitgevoerd frame met lange verbindingsflenzen.
5. Spring duurzaamheid  20 jaar levensduur is geen uitzondering, dit heeft zich reeds bewezen.
6. Spring veiligheid Randkussens van topkwaliteit, alleen top kwaliteit materialen voor een optimale veiligheid, nu maar ook over jaren.
7. Spring design De trampoline is een onderdeel van de tuin. Daarom moet deze ook één geheel zijn met de tuin. Dit kan bewerkstelligd worden door een strak design trampolinerand, in vele kleuren leverbaar en eventueel met speciale bedrukking of prints.
8. Spring service Bij beschadiging aan de trampoline kunt u gebruik maken van onze eigen reparatie service, en zijn alle onderdelen los leverbaar.
9. Spring garantie Uitzonderlijk lange garanties tot aan levenslang.
10. Spring plezier Voor iedere tuin bieden wij een oplossing: kleine tuin of grote tuin, rond of rechthoekig, hoog of in ground en oplossingen met en zonder veiligheidsnet.
11. Spring kwaliteit Productie binnen EU, groot gedeelte zelfs binnen Nederland.
12. Spring innovatief Eigen prouctontwikkeling en beschikking over 3D tekenpakketten, simulatie programma’s om het best mogelijke product in de markt te kunnen zetten.

Graag komen wij in gesprek met de klant om een passend advies te kunnen geven. Vaak wordt er gekozen op basis van verkeerde argumenten of adviezen. Om u de juiste adviezen te kunnen geven is de focus van 12SPRINGS-Trampolines 100% op trampolines. Daarnaast selecteren wij de dealers op kennis, demonstratie mogelijkheden en passie voor de trampoline. Kiest u voor een 12SPRINGS-Trampoline, kiest u voor jaren plezier, beweging en veiligheid.