Links partner bedrijven

De volgende bedrijven, actief op het gebied van bewegen, sport en spel, spelen en actief bezig zijn, zouden misschien ook interessant voor u kunnen zijn:

Alprovi Oefenmaterialen

Alprovi levert een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige oefen- en trainingsmaterialen voor revalidatie en therapie, sport en spel, sportverenigingen, kinderopvang en scholen.  Alprovi staat bekend om zijn specialisatie in oefenmaterialen voor kinderen. Een uitgebreide keuze in o.a. balansmaterialen, beweginsmaterialen, materialen voor sensomotorische integratie, materialen voor training van oog-hand coordinatie, etc. De materialen worden veelal gebruikt door therapeuten, instellingen, verenigingen, scholen, kinderopvang, personal trainers, bootcamp etc. Zowel particulieren als professionals kunnen bestellen via de webshop, telefonisch of via email. Alprovi staat voor snelle levering, kwaliteit en service. 

Bekijk de webshophttps://www.alprovi.nl/

Alprovi Sport en Spel voor Dieren

Sportenspelvoordieren.nl levert leuke materialen om actief met je dier bezig te zijn. Onze materialen zijn uitermate geschikt voor o.a. behendigheids- en agilitytraining, clickertraining, puppy cursussen, coördinatie- en balanstraining, doggy dance en fysiotherapie voor dieren. U kunt denken aan parcourtjes, agility tunnels, balans materialen voor honden , treibballen etc. 

Bent u benieuwd wat er allemaal is op het gebied van hondentraining, fun training, balanstraining en behendigheidstraining met uw dier, bekijk dan de webshop: https://www.sportenspelvoordieren.nl/


Bolderkar-Shop

De Bolderkar Shop is al 10 jaar gespecialiseerd in bolderkarren (ook wel bolderwagens genoemd) en maakt deel uit van Active Kids uit Breda. Zij richten zich specifiek één onderdeel uit het assortiment van Active Kids, namelijk: bolderkarren! U vindt op onze website het grootste assortiment bolderkarren. Zo hebben wij houten bolderkarrenopvouwbare bolderkarrenelektrische bolderkarren en speciale bolderkarren voor de kinderdagopvang. Zij verkopen bolderkarren voor particulier gebruik maar ook voor recreatieparken, kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Bekijk de webshop: https://www.bolderkar-shop.nl

Active Kids

Wij verkopen speelgoed dat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Zo zijn wij o.a. distributeur in de Benelux van Multi Kids schommels van de firma Die Schaukel. Deze schommels zijn al jaren een groot succes bij kinderen en hun ouders/verzorgers. Daarnaast verkopen wij opvouwbare bolderwagens van het merk Beachtrekker en hebben wij een ruim assortiment van verschillende schommelhaken gemaakt van hoge kwaliteit. Bij active-kids kan je terecht voor exclusief binnen-en buitenspeelgoed zoals: bolderwagens, houten speelgoed, schommels én hoge kwaliteit schommelhaken.

Bekijk de webshop: https://www.active-kids.nl/