Links partner bedrijven

De volgende bedrijven, actief op het gebied van bewegen, sport en spel, spelen en actief bezig zijn, zouden misschien ook interessant voor u kunnen zijn:

Alprovi Oefenmaterialen

Alprovi levert een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige oefen- en trainingsmaterialen voor revalidatie en therapie, sport en spel, sportverenigingen, kinderopvang en scholen.  Alprovi staat bekend om zijn specialisatie in oefenmaterialen voor kinderen. Een uitgebreide keuze in o.a. balansmaterialen, beweginsmaterialen, materialen voor sensomotorische integratie, materialen voor training van oog-hand coordinatie, etc. De materialen worden veelal gebruikt door therapeuten, instellingen, verenigingen, scholen, kinderopvang, personal trainers, bootcamp etc. Zowel particulieren als professionals kunnen bestellen via de webshop, telefonisch of via email. Alprovi staat voor snelle levering, kwaliteit en service. 

Bekijk de webshophttps://www.alprovi.nl/

Alprovi Sport en Spel voor Dieren

Sportenspelvoordieren.nl levert leuke materialen om actief met je dier bezig te zijn. Onze materialen zijn uitermate geschikt voor o.a. behendigheids- en agilitytraining, clickertraining, puppy cursussen, coördinatie- en balanstraining, doggy dance en fysiotherapie voor dieren. U kunt denken aan parcourtjes, agility tunnels, balans materialen voor honden , treibballen etc. 

Bent u benieuwd wat er allemaal is op het gebied van hondentraining, fun training, balanstraining en behendigheidstraining met uw dier, bekijk dan de webshop: https://www.sportenspelvoordieren.nl/